Kennismaking

Voordat je begint aan een psychedelic coachingstraject, kan je ervoor kiezen om eerst vrijblijvend kennis met me te maken. Dit kan telefonisch, online of in de praktijk in Amsterdam Oost en het gesprek duurt ongeveer een half uur.

 

Dit kennismakingsgesprek is bedoeld om te peilen of we met elkaar in zee willen gaan. Van jouw kant is het belangrijk dat je je veilig voelt bij mij en in mijn praktijk. Mocht dat niet zo zijn dan ben ik niet de juiste persoon om je te begeleiden en dan laten we het bij dit gesprek. Ik moet het gevoel hebben dat ik je kan begeleiden en dat er geen risicofactoren in het spel zijn. Als ik denk dat we geen goede match zijn dan zal ik dat ook eerlijk laten weten. Er zijn geen kosten verbonden aan dit gesprek.

Intake

Als het van beide kanten goed voelt, volgt een intake. Dit formulier kan je online invullen maar je mag hem ook uitprinten en ingevuld naar me opsturen. Als ik denk dat een psychedelic coachingstraject geschikt voor je is, plannen we een voorbereidingsgesprek.

Wil je weten of we een match zijn?