Investeer in je medewerkers!

Ben jij een vooruitstrevende werkgever of leidinggevende en ben je niet bang voor out of the box methodes? Wil je investeren in het welzijn van je medewerkers? Preventief, in het kader van duurzame inzetbaarheid en goed werkgeverschap, of omdat er medewerkers zijn die vastlopen op het werk en/of privé?

 

Gun ze een coachingstraject bij Door of Perception.

Niet de zoveelste life-coach!

 

Door of Perception is gespecialiseerd in een ervaringsgerichte vorm van coaching, waarin een 1-op-1 begeleide psychedelische ervaring centraal staat. Er wordt gebruik gemaakt van legale psilocybine truffels, in een veilige setting die geoptimaliseerd is voor een diep innerlijk proces.

Deze kortdurende vorm van coaching is o.a. geschikt voor medewerkers die:

 

  • kampen met stress of beginnende overspannenheidsklachten,

  • tobben met levens(fase)vraagstukken,

  • worstelen met ongezonde patronen,

  • of om andere redenen willen investeren in persoonlijke ontwikkeling

 

Nieuwsgierig geworden? Lees hier verder!

Waarom al die plaatjes van de ruimte? Het universum is voor mij even ontzagwekkend als de psychedelische bewustzijnsstaat. Hoewel we dankzij de wetenschap steeds meer weten over zowel kosmos als bewustzijn, doet die kennis niks af aan het mysterie. De verwondering blijft. En net zoals de telescoop ons een ander perspectief geeft op de ruimte, zo geeft een psychedelische ervaring ons een ander perspectief op onszelf en op de uitdagingen in ons leven.