Online Cursus

 

Kan ik zo’n psychedelische reis eigenlijk ook zelf thuis maken?

Die vraag krijg ik vaak. Mijn antwoord? Ja, dat kan zeker! Mits je gezond bent en geen psychische klachten hebt. Met een goede voorbereiding en een zorgvuldig uitgekozen setting, kan je ook thuis veilig en verantwoord een reis maken. Ik heb een cursus gemaakt waarin ik stap voor stap laat zien hoe je dat doet.

Is er dan nog een verschil tussen een DIY reis en een begeleide sessie in jouw praktijk?

Er zijn een paar verschillen. De DIY cursus is gemaakt voor lage tot medium doseringen. Hogere doseringen zijn alleen verantwoord onder professionele begeleiding, zoals bijvoorbeeld in mijn praktijk. 🤿 Vergelijk het met het verschil tussen snorkelen en duiken.🤿 Voor beide activiteiten begeef je je in het water en je kunt deels dezelfde dingen zien en beleven. Maar met duiken ga je dieper, wat meer risico’s met zich meebrengt en waar je dus goede begeleiding bij nodig hebt.

Verder neem ik bij een begeleide reis de hele organisatie uit handen en daarmee is een begeleide reis een geheel verzorgde ervaring. Maar daar staat wel tegenover dat er veel arbeidsuren in zo’n traject gaan zitten, wat zich vertaalt in de kosten. 💶 De investering voor de DIY cursus is ongeveer 1/10 van de investering voor een begeleide sessie in mijn praktijk. 💶

 

Klik op de afbeelding om naar de cursusomgeving te gaan, waar je ook een uitgebreide cursusomschrijving vindt.

 

Een Veilige & Betekenisvolle DIY Reis met Psychedelica in 9 Stappen