Hoe ziet een psychedelic coachingstraject er concreet uit?

Stap 1. > We maken kennis tijdens een vrijblijvend gesprek. Telefonisch, online of face-to-face in de praktijk in Amsterdam Oost. Als je er al van overtuigd bent dat je een traject bij me wilt volgen, kun je deze stap overslaan.

 

Stap 2. > Als je denkt dat we een match zijn, kan je je aanmelden voor een coachingstraject. Je krijgt dan een intakeformulier toegemaild, die je online kunt invullen of desgewenst kunt uitprinten en opsturen. Na ontvangst van je intake, schat ik in of mijn psychedelic coachingstraject op dit moment geschikt voor je is.

 

Stap 3. > Besluiten we met elkaar in zee te gaan, dan mail ik je een voorbereidingspakket, oftewel: je huiswerk! Zodat we tijdens het voorbereidingsgesprek echt de diepte in kunnen gaan en ruimschoots de tijd hebben om jouw specifieke coachingsvraag te bespreken.

 

Stap 4. > We komen samen in de praktijk in Amsterdam Oost voor een uitgebreid voorbereidingsgesprek (1.5 - 2 uur). Aan het einde van dit gesprek vraag ik je een begeleidingsovereenkomst te tekenen en om een aanbetaling te doen vóór aanvang van de truffelsessie.

 

Stap 5. > Twee weken later is het tijd voor je begeleide psychedelische ervaring! Hier trekken we een hele dag voor uit. Uiteraard laat ik je pas weer vertrekken als je helemaal geland bent. Je gaat naar huis in de afterglow van je ervaring, met tips voor de integratie en met een aantal souvenirs. [Let op: op dit moment vinden truffelsessies altijd plaats op een donderdag!]

 

Stap 6. > De dag na de psychedelische sessie heb je vrijgehouden, zodat je kunt bijkomen en nagenieten van je ervaring. We hebben kort contact, telefonisch, per sms of app, zodat ik kan peilen hoe het met je gaat en op welke termijn we het beste kunnen afspreken voor de integratie.

 

Stap 7. > We komen nog een keer samen om je ervaring na te bespreken en om je op weg te helpen met het integreren van de inzichten die je op reis hebt opgedaan. Dit integratiegesprek kan in de praktijk plaatsvinden of als wandelsessie in de Amsterdamse (stads)natuur en duurt ongeveer 1.5 uur.

 

[Stap 8.]?? We gaan in de eerste instantie altijd uit van een traject met één begeleide truffelsessie. Voor verreweg de meeste mensen is dat genoeg. Mocht je in de weken na je reis toch voelen dat je je proces wilt verdiepen met nóg een sessie, dan kan dat. Het integratie-gesprek doet dan meteen dienst als het voorbereidingsgesprek voor de volgende sessie. Tussen twee truffelsessies zit minimaal een maand.