Maan

Voorbereiding

Er gaat altijd een voorbereidingsgesprek vooraf aan de truffelsessie. Idealiter plannen we dit gesprek zo'n twee weken voor de begeleide reis met de magische truffels. Op die manier kan je alle informatie en tips goed op je in laten werken en heb je genoeg tijd om je voor te bereiden op je reis. Het gesprek duurt ongeveer 1.5 uur.  

Huiswerk

In mijn ervaring haal je meer uit een psychedelische ervaring met een gedegen voorbereiding. Daar help ik je natuurlijk bij, maar ik verwacht ook van je dat je zelf thuis aan de slag gaat. Inderdaad.... huiswerk! Voorafgaand aan onze eerste bijeenkomst mail ik je gedetailleerde informatie over de truffelsessie. Als je dat van tevoren leest, kunnen we tijdens het gesprek dieper ingaan op jouw specifieke situatie. Ik stuur je ook een aantal vragen die je kunt gebruiken om alvast na te denken over je intentie. 

Intentie

Je intentie is een essentieel onderdeel van ons coachingstraject. Zonder intentie kan de psychedelische ervaring oppervlakkig blijven of blijven steken in wat ik noem "psychedelische tv kijken" - plaatjes kijken zonder inhoud. Niet dat daar iets mis mee is, maar het is wellicht een beetje zonde van je investering. Daarom vraag ik je om goed na te denken over je intentie.

Waarom wil je dit traject aan gaan? Waarom nu? Wat hoop je er uit te halen? Je hoeft je intentie nog niet paraat te hebben tijdens ons voorbereidingsgesprek: we kunnen er ook samen naar op zoek gaan. Je kunt de weken na onze eerste bijeenkomst gebruiken om je intentie goed voor jezelf uit te kristalliseren. Je bent niet verplicht om je intentie met mij te delen, als je hem liever voor jezelf houdt of in vage termen aan me wil beschrijven dan is dat ook goed.

Overeenkomst

Aan het einde van het voorbereidingsgesprek vraag ik je een begeleidingsovereenkomst te tekenen. Dit contract zal ik van tevoren mailen zodat je er alvast naar kunt kijken. Door dit document te ondertekenen, verklaar je (o.a.) dat het nemen van truffels je eigen keuze is, dat je eerlijk bent geweest over je medische achtergrond, dat er geen risicofactoren in het spel zijn en dat je het traject op eigen risico en verantwoordelijkheid aangaat. Ik teken (o.a.) voor een begeleidingstraject inclusief een integratiesessie en voor vertrouwelijke omgang met privacygevoelige informatie. Zie ook mijn privacyverklaring.

Maan