Losse integratiesessie

Je kunt ook bij mij terecht als je ergens anders een psychedelische ervaring heb opgedaan waarover je wil praten. Dit kan een negatieve ervaring zijn maar dat hoeft niet. Psychedelische ervaringen kunnen overweldigend zijn, zelfs als ze voornamelijk positief waren. Het betekenisgevingsproces kan ingewikkeld zijn, helemaal als je ervaring je wereldbeeld heeft veranderd. Ook als je hebt meegedaan aan een georganiseerde sessie kan je achteraf met vragen blijven zitten: er is lang niet overal voldoende persoonlijke aandacht voor integratie. 

 

Integratiesessies duren 45 minuten tot een uur. Afhankelijk van de intensiteit van je ervaring, zijn één of twee sessie meestal voldoende. Je ervaring hoeft niet perse met truffels of psilocybine te zijn geweest. Deze gesprekken worden niet vergoed door de verzekering.

 

Ik ben geen psycholoog maar ik heb door mijn werkervaring wel veel kennis van verschillende psychische kwetsbaarheden. Mocht ik na ons gesprek vermoeden dat er meer aan de hand is dan een onverwerkte psychedelische ervaring, dan kan ik je helpen zoeken naar een psychotherapeut of psychiater die kennis heeft van psychedelica.