Zakelijke Coaching

Ben je een vooruitstrevende leidinggevende die wil investeren in het welzijn van medewerkers?

 

Of  loop je zelf vast in je werk en/of privé en vergoedt je werkgever een coachingstraject in het kader van persoonlijke ontwikkeling of verzuimpreventie?

 

Lees dan verder over mijn ervaringsgerichte, kortdurende -  en ja, ook wel bijzondere! - vorm van coaching.

 

Voor wie is mijn coaching geschikt?

Deze kortdurende vorm van coaching is o.a. geschikt voor mensen die:

  • kampen met stress en beginnende overspannenheidsklachten,

  • tobben met levens(fase)vraagstukken,

  • worstelen met ongezonde patronen,

  • of om andere redenen willen investeren in persoonlijke ontwikkeling

 

Waarom psychedelica?

Psychedelica zijn in opkomst! Een alsmaar groeiend aantal wetenschappelijke publicaties wijst uit: psychedelica zijn krachtige hulpmiddelen voor een breed scala aan problemen.

De veilige setting die ik als coach faciliteer, is geoptimaliseerd om een diep innerlijk proces teweeg te brengen in de deelnemer. De psychedelische ervaring biedt deelnemers een ander perspectief op zichzelf en op de uitdagingen in hun leven. Dankzij mijn deskundige begeleiding kunnen deelnemers vaak tot de kern van hun problematiek komen en gaan ze vol inspiratie naar huis.

Legaliteit en veiligheid

Psilocybine truffels zijn in Nederland legaal in de winkel verkrijgbaar. Coaching met psilocybine truffels is veilig, mits de deelnemer verder gezond is, geen psychische diagnose heeft (gehad) én intrinsiek gemotiveerd is om dit traject aan te gaan. Ik screen deelnemers zorgvuldig op deze criteria. Hier kan je verder lezen over hoe ik de veiligheid waarborg.

 

Hoe ziet een coachingstraject er uit?

Een traject bestaat uit minimaal drie bijeenkomsten: een uitgebreide voorbereiding (1.5 uur), een begeleide psychedelische sessie (6-8 uur) en een uitgebreide follow-up / integratie sessie (1.5 uur). Totale duur van het traject: 2 – 4 weken. Op deze pagina staat een uitgebreid stappenplan beschreven.

 

Geïnteresseerden kunnen altijd eerst peilen of deze manier van coaching bij ze aansluit en of ze een klik met me voelen. Dat kan tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

Meer weten? Ik beantwoord je vragen graag! Ook voor een overzicht van mijn zakelijke tarieven nodig ik je uit om contact met me op te nemen.