Zwangerschapsreis

Een zwangerschap kan een enorme rollercoaster zijn waarin je als aanstaande moeder behoefte kunt hebben aan een moment van bezinning, ander perspectief of een dieper gevoel van connectie. Omdat het gebruik van truffels wordt afgeraden tijdens zwangerschap kan ik je geen psychedelic coaching aanbieden als je zwanger bent. Wel heb ik een alternatief voor je dat aardig in de buurt kan komen: de begeleide introspectieve (muziek)reis.

 

De opzet van deze introspectieve muzieksessie is hetzelfde als bij een psychedelische sessie, met het enige verschil dat je geen truffels neemt. We werken met een intentie, met een voorbereidend coachingsgesprek en met een integratiesessie achteraf. Tijdens de muziekreis ligt je een aantal uur comfortabel met je ogen dicht, terwijl ik zorg voor de veilige setting.

 

Onderschat niet wat deze setting kan doen, helemaal omdat je extra gevoelig bent door al die hormonen! De muziek neemt je mee op reis en ik kan je helpen met technieken om te ontspannen, zodat je je kunt laten meevoeren. Omdat we niet te maken hebben met een middel dat moet uitwerken, duurt de sessie iets korter dan een truffelsessie: zo'n 3 a 4 uur.