Praktische informatie

Update, 27 juni: nieuwe praktijkruimte!

Deze zomer ga ik naar een andere praktijkruimte verhuizen. Ik zit dan niet langer in de Borneopraktijk in Amsterdam Oost. Vanaf september ben ik te vinden in de prachtige Plantagebuurt, op de Hoogte Kadijk. Lees verder voor meer info!

Wachtlijst

Vanwege grote belangstelling kan ik in de maanden juli en augustus helaas geen gesprekken of sessies inplannen met nieuwe klanten. Ik ben wel bereikbaar voor korte vragen en voor het plannen van nieuwe afspraken. Vanaf de eerste week van september heb ik weer plek voor (vrijblijvende) kennismakingsgesprekken en voorbereidingsgesprekken. Vanaf oktober heb ik weer ruimte voor begeleide truffelsessies.

Heb je interesse in een coachingstraject? Dan raad ik je aan om niet te lang te wachten met contact opnemen (onderaan deze pagina) want mijn agenda vult zich snel.

Goed om te weten qua planning

Truffelsessies en voorbereidingsgesprekken vinden altijd op een donderdag plaats. Het is van harte aan te raden om de dag(en) na de truffelsessie vrij te houden, zodat je echt de tijd kunt nemen om te landen en je ervaring te verwerken. Het vergt misschien enige planning, maar dan heb je een mooi lang weekend voor jezelf!

Kennismakingsgesprekken en integratiegesprekken kunnen ook op de maandag of woensdag gepland worden.

Locatie

Voorbereidingsgesprekken en truffelsessies vinden plaats in een psychologenpraktijk vlakbij Artis. De sessieruimte heeft een fijne huiselijke sfeer en biedt veel privacy. De praktijk is centraal gelegen in een prachtig stukje Amsterdam.

Integratiesessies en kennismakingsgesprekken kunnen desgewenst ook in de buitenlucht plaatsvinden. Dan maken we er een wandelsessie van en lopen we langs de Gaasperplas (een van de groene longen van Amsterdam) of door de pittoreske Plantagebuurt.

 

Praktijkadres:

Hoogte Kadijk 155
1018 BJ Amsterdam

 

Openbaar vervoer:
Tram 7 halte Hoogte Kadijk
Bus 43 halte Kadijksplein

Mijn nieuwe praktijkruimte ligt op een steenworp afstand van Artis. Vanaf mijn lunchplek aan het water kan je de giraffen en olifanten zien.

Tijdens de integratiesessie (het afrondende gesprek zo'n twee weken na de truffelreis) loop ik regelmatig een rondje om de Gaasperplas met mijn klanten. Dit is een groene oase aan de rand van de stad, makkelijk bereikbaar met de metro (20 minuten vanaf Amsterdam Centraal) en ook met eigen vervoer. Gratis parkeren bovendien!

Prijs

 

Wil weten wat een coachingstraject kost? Vul onderstaand formuliertje in, dan stuur ik je mijn tarieven. Mailen mag ook: door [at] psychedeliccoach.nl. Voor zakelijke klanten reken ik andere tarieven dan voor particulieren.