Praktische informatie over de truffel sessies

Locatie

Voorbereidingsgesprekken en truffelsessies vinden plaats in een mooie psychologenpraktijk vlakbij Artis. De sessieruimte heeft een fijne huiselijke sfeer en biedt veel privacy. De praktijk is centraal gelegen in een prachtig stukje Amsterdam.

Integratiesessies kunnen desgewenst ook in de buitenlucht plaatsvinden. Dan maken we er een wandelsessie van en lopen we langs de Gaasperplas (een van de groene longen van Amsterdam) of door de pittoreske Plantagebuurt.

 

Praktijkadres:

Hoogte Kadijk 155
1018 BJ Amsterdam

 

Openbaar vervoer:
Tram 7 halte Hoogte Kadijk
Bus 43 halte Kadijksplein

Goed om te weten:

Truffelsessies vinden altijd op een donderdag plaats. Het is van harte aan te raden om de dag(en) na de truffelsessie vrij te houden, zodat je echt de tijd kunt nemen om te landen en je ervaring te verwerken. Het vergt misschien enige planning, maar dan heb je een mooi lang weekend voor jezelf!

Gesprekken kunnen ook op de maandag of woensdag worden gepland. Kennismakingsgesprekken doe ik meestal telefonisch, soms ook tijdens een wandeling of in de praktijkruimte.

Tarieven

 

Tarieven 2023 1 Op 1 Sessies
PDF – 72,9 KB 410 downloads

Mijn nieuwe praktijkruimte ligt op een steenworp afstand van Artis. Vanaf mijn lunchplek aan het water kan je de giraffen en olifanten zien.

Tijdens de integratiesessie (het afrondende gesprek zo'n twee weken na de truffelreis) loop ik regelmatig een rondje om de Gaasperplas met mijn klanten. Dit is een groene oase aan de rand van de stad, makkelijk bereikbaar met de metro (20 minuten vanaf Amsterdam Centraal) en ook met eigen vervoer. Gratis parkeren bovendien!