Integratie

Een psychedelic coachingstraject kan je ondersteunen in jouw persoonlijke proces en ontwikkeling. Dat proces begint al voordat je bij mij terecht komt en gaat verder nadat de truffels zijn uitgewerkt. Ik hoop er samen met jou voor te zorgen dat je truffelervaring méér wordt dan alleen een schakel in dat proces, Een psychedelische ervaring kan een katalysator zijn en ervoor zorgen dat je een grote sprong kunt maken in de door jou gewenste richting. Een goede integratie van de truffelsessie is daarbij erg belangrijk.

 

Daarom komen we een week tot drie weken na de truffelsessie komen we nog een keer samen. Wanneer precies, dat hangt af van jouw behoefte en van de intensiteit van je ervaring. Als er veel naar boven is gekomen tijdens de trip, dan kan het fijn zijn om de integratiesessie kort na de truffels te plannen. Omdat het ook goed is om de ervaring een beetje te laten bezinken raad ik aan om minimaal een week te wachten. Aan het einde van de truffelsessie geef ik je een overzichtje mee met tips voor het verwerken van je ervaring: ik raad je aan om hier de volgende dag al mee aan de slag te gaan. 

 

Tijdens ons integratiegesprek staan we uitgebreid stil bij wat je hebt ervaren. We bespreken ook hoe je je ervaring hebt geïnterpreteerd en welke betekenis het voor je heeft gehad. Als je nog wat hulp kunt gebruiken bij het interpreteren van je reis dan grijp ik terug naar de kaders die we tijdens de voorbereiding hebben gevonden. Het kan goed zijn dat er nieuwe kaders zijn ontstaan: als dat het geval is dan brengen we ze samen in kaart. We bespreken wat je uit je trip wil meenemen naar je dagelijks leven en als je wil maken we een plan voor hoe je dat gaat aanpakken.