Supervisie-Middagen

Ik word regelmatig benaderd door beginnende psychedelische gidsen en coaches, die van mijn ervaring en kennis gebruik willen maken voor het oprichten van hun eigen praktijk. Daarom ben ik begonnen met het organiseren van supervisie-middagen.

 

Deze supervisie-middagen zijn geschikt voor coaches/gidsen en andere geïnteresseerden die al enige ervaring hebben met het begeleiden van psychedelische ervaringen. Bijvoorbeeld als sitter bij vrienden, tijdens groepsceremonies of in harm reduction projecten. Ruime eigen ervaring met psychedelica is een vereiste voor deelname. Ik ben hier vrij strikt in, en in dit blog kan je lezen waarom.

 

De deelnemers aan de pilot middagen waren allemaal enthousiast en ik zelf ook. Daarom zullen er zeker meer supervisie-middagen volgen na mijn zwangerschapsverlof (begin 2024). Hieronder een paar reacties van deelnemers.

Heb jij ambitie om psychedelic practitioner te worden en ben je op zoek naar advies? Wellicht is zo'n supervisie-middag iets voor jou. Wil je op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in op mijn mailinglist of stuur me een kort mailtje met als onderwerp "supervisie". Ik beantwoord geen mail tijdens mijn zwangerschapsverlof, maar dan ben je de eerste die iets hoort zodra ik nieuwe middagen inplan.